Aripioare cu sos de rosii la Multicooker

de AdyNA_RadU in Mancaruri cu carne, 13 Aug 2014 | 1002 vizualizari

 

Reteta realizata la multicooker dupa http://www.bucataras.ro/retete/perisoare-cu-sos-de-rosii-53764.html

 

INGREDIENTE

  • 6-7 aripioare
  • 5-6 rosii mari
  • 2 cepe
  • 4-5 catei usturoi
  • patrunjel
  • 5 linguri de ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu sos de rosii la Multicooker:



Aripioarele le-am parlit, spalat si le-am pus in oala mare Multicooker. Am selectat BOIL ,15 minute.


Cand s-au fiert, le-am scos pe o farfurie.


Am spalat oala, am sters-o, am pus 2 linguri de ulei si am selectat FRY pentru 10 minute . Dupa aproximativ un minut uleiul s-a incins si am pus si aripioarele.


Cand au fost gata le-am scos pe farfurie. Am taiat ceapa, am pus 3 linguri de ulei si am selectat iar FRY pentru 10 minute.


Cand ceapa a fost gata, am adaugat rosiile pasate la blender, sare, piper si usturoiul taiat marunt si am selectat programul BOIL pentru 25 de minute.


Cu cateva minute inainte sa se termine programul am pus si aripioarele.


La final am adaugat patrunjelul taiat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sos de rosii la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

14.08.2014, 22:22

Andreea Caroline 1

20.08.2014, 09:25

babi5 1

07.09.2014, 08:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Bors cu perisoare de somon