Batoane cu cereale si banane

de mickyapostu in Prajituri, 23 Feb 2012 | 6905 vizualizari

 

Aveam de mult programat sa fac batoane cu cereale. Si clar m-am bucurat de rezultat. Sunt foarte simplu de facut si foarte sanatoase.
Suporta combinatii diverse de cereale, puteti pune si ciocolata, fructe uscate, nuci, alune etc. Eu am pus si banane, fapt care le-a facut sa fie mai moi si sa ramana asa o saptamana.

 

INGREDIENTE

  • - 2 cani fulgi de ovaz
  • - 1 cana fulgi de porumb 
  • - 1/2 cana alune de padure crude (nesarate)
  • - 150 g fructe uscate (smochine, curmale, prune, mere, stafide)
  • - 150 unt 
  • - 150 g miere
  • - 2 banane coapte
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu cereale si banane:

1. Amestecati cerealele cu alunele si fructele tocate marunt.


2. Intr-o craticioara topiti untul cu mierea si amestecati cu amestecul de cereale.


3. Pasati bananele cu o furculita si amestecati-le cu cele de mai sus.


4. Asezati intr-o tava hartie de copt si presati amestecul rezultat cu mana in tava. Intindeti uniform.


5. Coaceti la foc potrivit timp de aprox 20 minute. Scoateti si raciti. Apoi le puteti taia in batoane potrivite ca marime.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu cereale si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

iri_iri 1

23.02.2012, 21:39

aceste nu le refuz pt ca sunt adepta cerealelor si chear mananc fff multe

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:23

excelenta reteta

Bya Ralu 1

12.02.2013, 21:16

yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Batoane cu cereale, finetti si goji