Bezele

de Andreea Caroline in Prajituri, 4 Ian 2012 | 6120 vizualizari

 

daca tot mi-au ramas albusuri de la biscuiti m-am gindit sa fac ceva dulce ptr copii si asa mi-a venit ideea de bezele.am mai adaugat niste albusuri si m-am apucat de treaba.reteta am ''invatat-o '' de la bucatarasul Miha...
mi s-au parut foarte simplu de facut...
eu am dublat cantitatile si nu am pus esenta de vanilie ca Miha...

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri
  • 500 gr zahar
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Am batut albusurile spuma impreuna cu un praf de sare. Eu am folosit mixerul. Cind au facut destula spuma am adaugat zaharul si am mixat pina am obtinut o compozitie tare si lucioasa.


Tapetam o tava cu hirtie de copt si cu ajutorul posului facem cuiburi din compozitie.(eu am lasat aceasta sarcina in mainile fiicei mele :) )


Le-am dat la cuptorul incalzit la 120 grade celsius cu usa cuptorului intredeschisa.


Sunt gata cind se desprind usor de pe hirtie...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

diaconta 1

04.01.2012, 20:44

ce frumoase ti-au iesit

Cris2711 1

06.01.2012, 11:49

cat de frumoase si ce bune

Andreea Caroline 1

18.01.2013, 13:25

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Bezele cu nuca de cocos(Kokosmakronen)