Bilute cu ness

de Dana_Retetegg in Dulciuri, 10 Dec 2010 | 3589 vizualizari

 

Bune de tot, mi-aduc aminte de copilarie!

 

INGREDIENTE

  • 80 gr unt
  • 80 gr zahar pudra
  • 150 gr lapte praf
  • 2 plicuri de ness
  • alune
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute cu ness:

Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am frecat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat plicurile de ness si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora.



Am modelat bomboanele, am pus in fiecare o aluna la mijloc si le-am dat prin alune maruntite.

 

TIPS-URI

1

Bomboanele Raffaello le stiti deja, gasiti reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/14527/bomboane-raffaello.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute cu ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

diaconta 1

12.12.2010, 12:11

cu ness cred ca sunt minunate

Lau 1

01.12.2011, 20:53

Dana_Retetegg 1

01.12.2011, 23:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello