Bors de fasole rosie

de ianculubita in Ciorbe, 29 Iul 2013 | 4314 vizualizari

 

Se spune ca cel mai bun bors de fasole boabe este acela facut din fasole rosie,neagra sau pestrita!!aiurea,tot fasole este!!
Pe canicula asta,merge rece!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mare de fasole rosie
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 500 g rosii
  • 500 ml bors
  • 1 legatura leustean
  • 1 crenguta cimbru verde
  • sare
  • 4 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de fasole rosie:

In olita cu ulei incins calim ceapa taiata marunt, ardeiii la fel, morcovul dat pe razatoare. Dupa cateva minute adaugam si rosiile taiate sau date la blender. Lasam sa se caleasca totul, adaugam apoi fasolea scursa si clatita bine, 3 cani cu apa, sare si lasam sa fiarba 15-20 minute. Dupa acest timp adaugam borsul fiert in alt vas, leusteanul taiat, crenguta de cimbru, potrivim de gust iar cand incepe sa clocoteasca oprim focul

Servim borsul rece cu ceapa!!

TIPS-URI

1

atentie nu trebuie lasata crenguta de cimbru pentru ca amaraste borsul

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai