Budinca de cartofi

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 5531 vizualizari

 

o garnitura perfecta si foarte gustoasa,am gasit reteta pe net la retete-online.ro

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 smantana
  • 100 unt
  • 50 cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi:

Se curata cartofii apoi se taie cubulete si se pun la fiert .

Dupa ce sunt fierti se zdrobesc foarte bine apoi se amesteca cu cele 2 galbenusuri de ou,smantana si albusurile batute spuma.

Se unge o tava  cu unt apoi se tapeteaza cu pesmet dupa care se pune compozitia de cartofi iar peste ea se presa cascavalul ras si se da tava la cuptor pentru 15 -20 minute la 170 grade pana se rumeneste putin

E prima data cand incerc reteta aceasta,am dat din greseala peste ea si mi s-a parut interesanta,asa ca am zis "ia sa o incerc". E foarte buna , e verdictul piticilor

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

nadina73 1

24.07.2010, 03:12

ha ha medi poate fi si prajitura daca vreio praji cu cartofi merge nu?

Adinacarla 1

25.07.2010, 23:28

super buna...imi plac preparatele din cartofi si aceasta reteta o voi pune la favorite...

nadina73 1

27.07.2010, 17:35

adinacarla e super buna merita sa o incerci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Budinca de conopida