Budinca de cartofi

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 4938 vizualizari

 

o garnitura perfecta si foarte gustoasa,am gasit reteta pe net la retete-online.ro

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 smantana
  • 100 unt
  • 50 cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi:

Se curata cartofii apoi se taie cubulete si se pun la fiert .


Dupa ce sunt fierti se zdrobesc foarte bine apoi se amesteca cu cele 2 galbenusuri de ou,smantana si albusurile batute spuma.


Se unge o tava cu unt apoi se tapeteaza cu pesmet dupa care se pune compozitia de cartofi iar peste ea se presa cascavalul ras si se da tava la cuptor pentru 15 -20 minute la 170 grade pana se rumeneste putin


E prima data cand incerc reteta aceasta,am dat din greseala peste ea si mi s-a parut interesanta,asa ca am zis "ia sa o incerc". E foarte buna , e verdictul piticilor

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

nadina73 1

24.07.2010, 03:12

ha ha medi poate fi si prajitura daca vreio praji cu cartofi merge nu?

Adinacarla 1

25.07.2010, 23:28

super buna...imi plac preparatele din cartofi si aceasta reteta o voi pune la favorite...

nadina73 1

27.07.2010, 17:35

adinacarla e super buna merita sa o incerci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Saleuri