Budinca de lamaie a lui Jamie Oliver

de Angelina_Elena in Dulciuri, 5 Apr 2013 | 3239 vizualizari

 

By Divainbucatarie! O budinca delicata, dulce-acrisoara care dupa ce sta la rece e minunata!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 110 g margarina rama
  • 110 g faina
  • 230 g zahar
  • 570 ml lapte
  • sucul si coaja de la 2 lamai
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de lamaie a lui Jamie Oliver:

Intr-un castron mixam untul, zaharul si coaja de lamaie pana obtinem o crema.


Adaugam galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt, apoi turnam usor laptele si sucul de lamaie si omogenizam.


In alt vas mixam albusurile pana se intaresc, apoi le punem peste compozitia obtinuta mai devreme.


Amestecam usor cu o spatula de jos in sus pentru a un iesi aerul din albusuri.


Compozitia obtinuta se pune intr-un vas termorezistent uns cu unt.


Dam vasul la la cuptorul preincalzit pentru 40-45 de minute.


Budinca este facuta cand partea de sus este inchegata si rumena.


Este posibil sa se mai lase cand o scoatem din cuptor.


Dupa ce s-a racit se da la rece.

 

TIPS-URI

1

Consistenta acestei budinci e asemenea prajiturii inteligente!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de lamaie a lui Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

alexendru 1

08.04.2013, 16:51

dar nu ati spus ce facem cu praful de copt?

Angelina_Elena 1

08.04.2013, 19:00

Alexandru, am rectificat...

RuxyRux 1

08.04.2013, 19:03

Arata minunat Daria! Am preparat-o si eu mai demult insa pe mine nu m-a cucerit...insa desigur depinde de gust intotdeauna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pudding racoros de lamaie