Pudding racoros de lamaie

de susu in Prajituri, 17 Iul 2014 | 921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr unt
  • 150-200 gr zahar pudra
  • 2 lingurite coaja de lamaie
  • 2 lingurite coaja de portocale optional
  • 100 ml zeama de lamaie
  • 3 oua la temperatura camerei
  • 50 gr faina cernuta
  • 250 ml lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding racoros de lamaie:

Se poate folosi foarte bine si lime, ii da un parfum aparte. Se bate untul la temperatura camerei cu zaharul, coaja de lamaie dupa care adaugi zeama de lamaie treptat, galbenusurile si faina. Amesteci usor dupa care urmeaza laptele. Albusurile se bat spuma.Tapetezi un vas cu unt si-l asezi in alt vas mai mare care va merge la cuptor. Pui in tava apa fierbinte sa ajunga la jumatatea vasului cu budinca si dai la cuptor 45-55 min pana se rumeneste deasupra si in mijloc ramane moale.

Servim rece a doua zi.

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit 200 gr zahar dar mi s-a parut cam dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding racoros de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Angelina_Elena 1

17.07.2014, 12:49

Stiu sigur ca e delicioasa si racoroasa!

Rocsi 1

17.07.2014, 22:35

Mmmm....

MotanLaOale 1

17.07.2014, 23:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L