Budinca de macaroane cu branza

de susu in Dulciuri, 11 Mai 2012 | 2089 vizualizari

 

O reteta veche pe care ne-o faceau bunicile insa mie si acum imi place si o fac adesea

 

INGREDIENTE

  • 300 gr macaroane rupte in jumatate
  • 300 gr branza de oaie veche
  • 150 gr zahar
  • 6 oua
  • Esenta de rom
  • Esenta de vanilie
  • 150 gr stafide
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 100 gr smantana
  • Coaja de portocale
  • Coaja rasa de lamaie
  • Margarina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane cu branza:

Stafidele se inmoaie cu esente si cognac si se lasa 40 de minute. Se pun 2 l de apa cu sare si ulei sicand da in clocot adaugi macaroanele pentru 10 minute dupa care le scurgi. Bati 4 oua cu zaharul ca sa se topeasca si adaugi smantana, esentele, stafidele cu tot cu rom si restul ingredientelor. Adaugi macaroanelescurse si ungi un vas termo cu margarina si-l tapetezi cu faina. Adaugi compozitia si amesteci cele doua oua ramase cu 50 gr smantana si ungi deasupra budinca. Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (9)

cocolina 1

11.05.2012, 23:07

buna

Lau 1

12.05.2012, 09:29

ce bine arata

Rocsi 1

13.05.2012, 15:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza si stafide