Budinca de paste colorate cu carne si ciuperci

de Panacris in Fusilli, 9 Dec 2011 | 5488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste colorate 500 g.
  • carne tocata amestec 500 g.
  • ciuperci congelate 250 g.
  • smantana de gatit 100 ml.
  • oua 3 bucati
  • sare iodata 10 g,
  • piper proaspat macinat 1 g.
  • oregano uscat 1 gr
  • margarina sau unt pentru uns tava
  • pesmet
  • bulion 100 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste colorate cu carne si ciuperci:

Carnea se pune la rumenit impreuna cu ciupercile in tigaia Wokk, fara grasime. Cand s-a evaporat apa din amestecul de carne si ciuperci se asezoneaza de sare si piper. Se ia de pe foc compozitia de mai sus si se adauga ouale, amestecandu-se energic pentru a nu se coace oul. Intre timp se pun pastele la fiert in apa colocotita cu un praf de sare si se fierb al dente. Dupa ce s/au fiert pastele se scurg de apa si se amesteca cu smantana, apoi se aseaza un strat de paste intr/o forma rezistenta la caldura, tapetata cu margarina si pesmet. Urmatorul strat va fi compozitia de carne peste care se presara putin oregano. Ultimul strat va fi de macaroane. Bulionul se rastoarna peste budinca de paste. Se introduce vasul in cuptorul preincis, si se lasa la foc mediu cca. 30 de minute. Se poate servi impreuna cu o salata verde.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate presara cascaval ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste colorate cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

09.12.2011, 19:50

ce paste colorate, ce bine arata

MotanLaOale 1

09.12.2011, 21:08

bune bune

MIUTA 1

09.12.2011, 22:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor