Budinca de paste cu sunca si branza de capra

de Krystyan Trendy in Paste, 1 Dec 2013 | 2549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g branza de capra
  • 3 oua
  • 300 g smantana
  • sare
  • 400 g paste spirale
  • 1 ceapa
  • 200 g sunca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu sunca si branza de capra:

Se pun 2l de apa cu sare intr-o cratita. Se lasa sa dea un clocot. Se adauga pastele. Se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand din cand in cand, apoi se opreste flacara. Acoperim oala cu un capac si o lasam 10 minute acoperita.


Intre timp smantana o amestecam cu putina sare,cu ouale batute spuma,cu branza dara pe razatoarea mare cu sunca taiata fasii.


Ceapa se curata,se spala si apoi se taie julien.


Apoi scoatem pastele intr-o strecuratoare si lasam 5 minute la scurs,apoi amestecam le amestecam cu compozitia de oua batute ,branza si smantana.Asezam intr-o tava unsa cu ulei pastele si ceapa aranjata uniform . Punem tava in cuptor pentru 25-30 minute.


Budinca se poate servi atat calda, cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu sunca si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

_Alina_ 1

02.12.2013, 09:22

laura_n 1

03.12.2013, 16:07

daca ai facut-o sarata si ai mai pus si branza de capra, big like din partea mea

loredanaaa 1

06.12.2013, 01:25

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu paste, branza si ton