Budinca de paste cu urda de bivolita

de babi5 in Penne, 16 Iul 2013 | 4451 vizualizari

 

Este totul improvizat ,din lipsa de smintina am pus lapte si a iesit destul de buna si gustoasa .. In principiu incerci ,gusti si daca-ti place scrii.. pupici .

 

INGREDIENTE

  • 300 de gr paste (penne)
  • 250 gr urda de bivolita
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper (cine vrea )
  • 100 gr smintina
  • putin unt
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu urda de bivolita:

Am pus pastele la fiert intr-o oala cu apa clocotita  cu sare ,am respectat termenul de fierbere 12 min.

Apoi le-am strecurat 

Intr-un castron am amestecat oul cu putina smintina, sarea, ceapa, urda si piperul ,apoi am turnat peste macaroane  si le-am amestecat bine .(Acasa cind am de toate pun un strat de brinza unul de paste ) aici am facut la economie ..
Apoi am uns cu o bucatica de unt o tava mai micuta am pus pastele si din restul de smintina(in caZul meu lapte) si oul ramas am batut bine si am pus peste macaroane . Le-am introdus in cuptorul incins in prealabil la 180 grade .Am lasat 10-15 min si gata (lasam pina prinde o culoare aurie deasupra . Pofta buna !

TIPS-URI

1

eu in lipsa de smintina am folosit lapte si a iesit bine ..

2

cine vrea peste smintana deasupra in tava poate pune si parmezan ras ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu urda de bivolita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

babi5 1

16.07.2013, 22:45

Chiar neasteptat de bune multumesc si Doamne ajuta ! portiadelumina

babi5 1

16.07.2013, 22:47

Costeo nici eu nu ma omor dar sa stii ca sunt buneeeeeeeeeee!multumesc

babi5 1

16.07.2013, 22:52

Pup Alina26,Bya ralu,MotanLaOale,Elena_Daria,Simona72,mena29 multumesc de aprecieri va pupa Mala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor