Cartofi Hasselback

de Julie in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2010 | 4286 vizualizari

 

Am incercat si eu reteta aceasta dupa ce am vazut-o pe mai multe site-uri. Sunt o bunatate! Merita sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 100 g unt
  • putina ceapa verde
  • un catel de usturoi
  • marar
  • sare, piper, rozmarin, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Hasselback:

Cartofii se curata de coaja si se spala bine .

Taiem apoi, in fiecare ,felii subtiri dar avem grija sa nu taiem pana jos.

Frecam untul spuma apoi il amestecam cu sare, piper, putin rozmarin,

putin busuioc, usturoiul pisat, ceapa verde taiata foarte marunt

si mararul tocat foarte fin.

Din pasta obtinuta luam cate putin cu un cutit si introducem

in fiecare felie de cartof.

Punem cartofii intr-un vas termorezistent si ii dam la cuptor pentru o ora.



Se servesc calzi, ca atare sau ca garnitura.


Cartofii vor iesi foarte fragezi si cu o aroma deosebita de la untul aromat cu condimente

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Hasselback" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Julie 1

15.08.2010, 10:15

Nadina, merita incercata ,sa stii!

lira 1

15.08.2010, 13:37

Julie am vazut si eu reteta asta de cartofi acordeon pe diverse site-uri si e tot pe lista de asteptare. Cred ca impactul vizual e deosebit si gustul pe masura.

Julie 1

15.08.2010, 17:12

Intocmai, Lira!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza