Cartofi la cuptor cu ciuperci , feta, smantana si cascaval

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 11 Noi 2010 | 19775 vizualizari

 

Yamyyyyyyyyyy bun!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 700 gr cartofi fierti in coaja
  • 250 gr branza feta
  • 500 gr ciupercute
  • 150 gr cascaval
  • 250 gr smantana
  • 2 oua batute
  • o ceapa
  • unt pentru uns tava
  • doua trei linguri ulei de masline
  • sare, piper dupa gust
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu ciuperci , feta, smantana si cascaval:

Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit ,se taie cubulete.


Intr-o tigaie se pune putina apa, un sfert de canita, uleiul 2- 3 linguri si inabusim putin ceapa taiata marunt, adaugam ciupercutele cubulete, le sotam 5 minute, adaugam apoi smantana, sarea si piperul dupa gust si lasam sa fiarba putin ciupercile maxim 10 minute.


Luam un vas de jena sau o tava o ungem cu unt , adaugam cartofii, presaram branza feta, apoi adaugam sosul de ciuperci si smantana deasupra. Punem ouale batute , radem cascavalul si dam la cuptor o jumatate de ora.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ca varianta de servire, avem salata de sfecla si crema de hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu ciuperci , feta, smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

29.05.2011, 13:03

babi5 1

08.11.2013, 14:44

abstract01 1

10.12.2019, 19:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti