Cartofi la cuptor cu ciuperci , feta, smantana si cascaval

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 11 Noi 2010 | 16157 vizualizari

 

Yamyyyyyyyyyy bun!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 700 gr cartofi fierti in coaja
  • 250 gr branza feta
  • 500 gr ciupercute
  • 150 gr cascaval
  • 250 gr smantana
  • 2 oua batute
  • o ceapa
  • unt pentru uns tava
  • doua trei linguri ulei de masline
  • sare, piper dupa gust
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu ciuperci , feta, smantana si cascaval:

Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit ,se taie cubulete.


Intr-o tigaie se pune putina apa, un sfert de canita, uleiul 2- 3 linguri si inabusim putin ceapa taiata marunt, adaugam ciupercutele cubulete, le sotam 5 minute, adaugam apoi smantana, sarea si piperul dupa gust si lasam sa fiarba putin ciupercile maxim 10 minute.


Luam un vas de jena sau o tava o ungem cu unt , adaugam cartofii, presaram branza feta, apoi adaugam sosul de ciuperci si smantana deasupra. Punem ouale batute , radem cascavalul si dam la cuptor o jumatate de ora.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ca varianta de servire, avem salata de sfecla si crema de hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu ciuperci , feta, smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

13.11.2010, 11:07

Ma bucur Corina

adry88 1

29.05.2011, 13:03

babi5 1

08.11.2013, 14:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu sunca si cartofi la cuptor