Cartofi suedezi

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2015 | 2918 vizualizari

 

De mult vroiam sa fac reteta aceasta .... Rezultat: o garnitura frumoasa si delicioasa

Verdețurile de Provence sunt un amestec de ierburi mediteraneene, care conțin rozmarin, pătrunjel, cimbrișor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano și leuștean.
După cum o arată și numele, este un amestec specific zonei de sud a Franței

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi (sau cati aveti nevoie)
  • 4 linguri de ulei
  • ierburi de provence, sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi suedezi:

Incalziti cuptorul la 200°C.


Spalati bine cartofii cu tot cu coaja.


Se taie felii, dar nu pana jos...avand grija sa nu se desprinda


Se presara cu ierburi, sare si piper.


Puneti-i cate doi pe o folie de aluminiu si ungeti-i cu ulei.


Inchideti folia si-i puneti intr-un vas la cuptor pentru 30 - 40 minute.



Serviti-i calzi cu peste, carne, o salata verde..... – eu am facut un pui la cuptor in acelasi timp.



Pofta Buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Se taie felii, dar nu pana jos, sa nu se desprinda

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi suedezi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

11.10.2015, 18:43

buni, buni!

Teo 1

11.10.2015, 20:27

Vai,cat de bine arata!

Rocsi 1

12.10.2015, 19:49

Sunt tare buni si asa frumos s-au rumenit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in vin cu cartofi suedezi si sos de merisoare