Cartofi taranesti

de mihasara in Porc, 4 Noi 2015 | 1930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 300g kaizer
  • 1 ceapă mare
  • 30ml ulei
  • piper
  • 3 linguriţe boia
  • pătrunjel
  • sare
  • 1 catel usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:


  1. Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare si o lingurita de ulei.

  2. Intre timp,pana fierb cartofii, curatam o ceapa si o taiem fideluta.

  3. La fel procedam si cu kaizerul.

  4. Incingem o tigaie cu restul de ulei si punem la calit kaizeul si ceapa.

  5. Dupa ce s-au calit adaugam boiaua, sarea, piperul si catelul de usturoi zdrobit.

  6. Luam de pe foc, scoatem din tigaie ceapa si kaizerul dar lasam uleiul.

  7. Punem iar tigaia pe foc si adaugam cartofii foarte bine scursi, ii lasam se se perpeleasca usor si rasturnam peste ei amestecul de ceapa si kaizer calite.

  8. Tocam marar sau patrunjel si presaram pe toata suprafata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihasara 1

04.11.2015, 15:45

Dya Daniela Andrei 1

04.11.2015, 15:47

Ne plac!

Rocsi 1

05.11.2015, 20:39

Cat de buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Mancare taraneasca de cartofi, cu bacon si gogosari murati