Cartofi taranesti a la Gaby

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2013 | 7472 vizualizari

 

Vreau sa-i fac de cand i-am vazut, fiind cu branza de burduf, preferata mea. Foarte buni sunt! Multumesc Gaby!

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 4 fire ceapa verde
  • 5 catei usturoi
  • 150 g branza de burduf
  • boia de ardei
  • marar
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti a la Gaby:

Se incinge uleiul intr-o cratita (sau tigaie) si se pun la prajit cartofii curatati si taiati cuburi mai mari.

Se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte.

Cand sunt putin rumeniti se adauga o ceasca de apa, se pune capac si se lasa la fiert 20-25 minute.

Se amesteca din cand in cand si se verifica sa nu scada apa de tot.

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.

Usturoiul se curata si se taie feliute.

Cu 10 minute inainte sa fie gata cartofii se adauga ceapa, usturoiul, boiaua de ardei, mararul tocat si se amesteca sfaramand putin cartofii.

Se potriveste de sare si piper.

Cand este gata se adauga branza de burduf si se amesteca.

Este buna simpla sau garnitura la friptura!

Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti a la Gaby" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

MotanLaOale 1

28.03.2013, 07:57

Padre! Multumesc

Rocsi 1

28.03.2013, 10:46

MotanLaOale 1

28.03.2013, 11:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!