Cascaval pane

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 3571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii cascaval(grosime cca 1 deget)
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 200 g pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Bucatile de cascaval le trecem prin faina pe toate partile.Apoi le trecem prin ouale batute si pesmet.Si le mai trecem inca o data prin ou si prin pesmet.

Astfel obtinem o crusta frumoasa. Repetam cu toate bucatile de cascaval pana terminam. Intr-o tigaie adaugam ulei si cand este incins adaugam bucatile de cascaval si le prajim cca 2 min pe o parte.

Dupa ce le-am prajit pe ambele parti le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 15:45

adry

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 15:45

nilgun

Sidy 1

17.10.2013, 16:12

Ce bunatateeeeee !!!
Daca vreti sa va reuseasca mereu si atuci cand intoarceti cascavalul sa se prajeasca si pe partea cealalta si crusta sa nu se mai desprinda,atunci dupa ce l-ati dat prin pesmet, lasati cascavalul sa se odihneasca 15-30 de minute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane