Castraveti bulgaresti reteta

de alilianaa in Muraturi, 9 Ian 2015 | 9126 vizualizari

 

Castraveti bulgaresti reteta
Reteta este preluata de pe site-ul Jamilei Cuisine, fapt pentru care ii multumesc.

 

INGREDIENTE

  • castraveti 3 kg
  • cateva radacini de hrean
  • 4-5 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 10 graunti ustutoi
  • 5-6 foi dafin
  • sare neiodata ( o lingurita / borcan), piper boabe, mustar boabe, zahar ( o lingura/ borcan)
  • otet ( cate 5 linguri/borcan), apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti reteta:

Pregatim ingredientele: castravetii se spala, ceapa se curata, se toaca feliute, morcovul se curata, se spala si se taie pe lung, hreanul de asemenea. Usturoiul de curata, se pune intr-un bol. Se pregatesc borcanele.Se pregatesc condimentele. 

In fiecare borcan, pe fundul acestuia/acestora boabe de mustar, piper. Se aseaza castravetii, hreanul si morcovul. Se pune de-asupra fiecarui borcan ceapa, usturoi, foi dafin. In fiecare borcan se pune cate o lingurita de sare neiodata si cate o lingura de zahar. Se completeaza cu cate 5 linguri de otet pentru fiecare borcan.  In final, fiecare borcan este umplut/ completat cu apa. 

Se pun capacele borcanelor si se azeaza intr-un recipient la fiert in bain-marie.  Se lasa la fiert cca 20-30 minute din momentul in care au dat in clocot. Se duc borcanele la loc racoros si se invelesc cu paturi pana a doua zi cand  conservele sunt puse la loc racoros. 

TIPS-URI

1

cantitatea pregatita a fost pentru 12 borcane de 800g.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

09.01.2015, 21:40

Ce faini!

Raluca57 1

10.01.2015, 07:46

Cei mai buni! Si eu fac la fel

dantes 1

10.01.2015, 10:59

Buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti