Ceapa umpluta

de Miha in Pui, 11 Aug 2010 | 2440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mari
  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 1 cana suc de rosii
  • sare
  • busuioc si cimbru
  • 50 g mozzarella
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa umpluta:

Ceapa se curata, apoi cu ajutorul unei lingurite scobim mijlocul, pana raman 2 straturi. Cu un cutit bine ascutit se cresteaza marginile. Asta e pentru cine are timp sa se joace. :))


Pieptul de pui se taie cubulete. Miezul de la ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul si se calesc in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga cubuletele de carne, rosiile curatate de pielite si pasate, apoi sucul de rosii. Se sareaza dupa gust si se asezoneaza cu cimbru si busuioc.


Se fierbe pana scade toata zeama, apoi se da deoparte si se lasa sa se racoreasca putin. Se umplu cepele cu cubuletele de carne si se acopera cu mozzarella rasa pe razatoarea cu ochiuri mari.


Vasul termorezistent uns cu putin ulei, in care am pus cepele se da la cuptor la foc mediu pana se topeste si se rumeneste stratul de mozzarella.


Se servesc calde.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

ela 1

21.08.2010, 00:51

Sylvia 1

21.08.2010, 11:08

Pe unde hoinaresti si nu bucataresti ? Sigur esti pustioaca, si eu ma pregatesc de aniversare dar noi nu imbatranim draga ne maturizam pe an ce trece, eu asa zic. we placut.

Oana 1

28.08.2010, 23:46

Mmm, buuun! m-a luat o foame

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu piept de pui