Chec din albusuri cu cacao si nuca de cocos

de ionela2682 in Prajituri, 9 Ian 2012 | 4964 vizualizari

 

O alta reteta in care puteti utiliza albusurile pastrate...

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • 6 linguri de faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita de bicarbonat
  • 1 lingura cu varf cacao
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu cacao si nuca de cocos:

Peste albusurile batute spuma cu putina sare adaugam zaharul si zaharul vanilat,mixam pana se topeste zaharul


-adaugam praful de copt si bicarbonatul de sodiu stinse cu putina zeama de lamaie ,uleiul dar si faina ,omogenizam bine


-luam o parte din compozitie si o amestecam cu nuca de cocos,in restul vom adauga cacao, omogenizam binefiecare compozitie in parte


-turnam o parte din aluatul cu cacao in tava de chec,guguluf sau orice alta forma dorim ,acoperim cu toata compozitia cu nuca de cocos,deasupra turnam restul de compozitie cu cacao


-coacem la foc potrivit pana trece testl scobitorii


-lasam sa se raceasca si servim checul pudrat cu zahar pudra


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu cacao si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Ligia Bxl 1

10.01.2012, 18:23

arata bine rau

mirela0911 1

10.01.2012, 20:20

oooo, cat de bun poate fi!

ionela2682 1

11.01.2012, 11:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Guguluf din albusuri cu fructe deshidratate - 350 -