Chec din albusuri cu cacao si nuca de cocos

de ionela2682 in Prajituri, 9 Ian 2012 | 4013 vizualizari

 

O alta reteta in care puteti utiliza albusurile pastrate...

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • 6 linguri de faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita de bicarbonat
  • 1 lingura cu varf cacao
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu cacao si nuca de cocos:

Peste albusurile batute spuma cu putina sare adaugam zaharul si zaharul vanilat,mixam pana se topeste zaharul


-adaugam praful de copt si bicarbonatul de sodiu stinse cu putina zeama de lamaie ,uleiul dar si faina ,omogenizam bine


-luam o parte din compozitie si o amestecam cu nuca de cocos,in restul vom adauga cacao, omogenizam binefiecare compozitie in parte


-turnam o parte din aluatul cu cacao in tava de chec,guguluf sau orice alta forma dorim ,acoperim cu toata compozitia cu nuca de cocos,deasupra turnam restul de compozitie cu cacao


-coacem la foc potrivit pana trece testl scobitorii


-lasam sa se raceasca si servim checul pudrat cu zahar pudra


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu cacao si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Ligia Bxl 1

10.01.2012, 18:23

arata bine rau

mirela0911 1

10.01.2012, 20:20

oooo, cat de bun poate fi!

ionela2682 1

11.01.2012, 11:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf din albusuri cu fructe deshidratate - 350 -