Chec zebra

de laura_n in Prajituri, 26 Mar 2013 | 21528 vizualizari

 

Va dau cateva indicii: Miha...dulceata zmeura...chec...nuuuu, nu am mai furat nimic :))))
Bingo, am incercat reteta Mihai de chec de post. Numai ca nu a iesit de post...dar este cel mai delicios chec pe care l-am gustat vreodata. Este delicios, umed, cu gust de zmeura, o bunatate.
Sa mai adaug ca e si foarte simplu de facut? :))
Un chec de nota 20!
Multumesc Miha >:d

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si jumate lapte dulce
  • 1 cana zahar brut
  • 2 cani faina
  • 1/2 cana ulei floarea soarelui
  • 3 lg cacao
  • 4 lg dulceata zmeura ( sa fieeee)
  • 1 plic praf de copt
  • 4 lg nuca cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra:

Intr-un castron, am pus in ordine 1 cana lapte, uleiul, zaharul si am amestecat bine cu un tel.

Am adaugat faina cu praful de copt, si am incorporat bine. Eu am adaugat inca o jumatate de cana lapte.

Am impartit compozitia obtinuta in doua. Intr-una, am pus cacao si delicioasa dulceata de zmeura, iar in cealalta nuca de cocos. 

Intr-o forma de copt chec, am turnat cate doua linguri din fiecare compozitie, alternativ.

Am dat la cuptor checul si l-am lasat cam 60 min. A capatat o crestatura frumoasa deasupra.

Este absolut delicios! 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 7-8 lei

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (72)

Ligia Bxl 1

28.01.2014, 17:14

asta e fara oualelele? ))

mihaelar63 1

28.01.2014, 22:20

BIne ca-l vad si eu acum Dar mai bine mai tarziu decat niciodata )

DIANA B 1

08.06.2016, 10:39

Fara oua ? ? Si eu cautam un chec zebra(ptr 2 tavi) cu 10 oua :S

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - MANDRU MI-S BUCATARAS!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert chec zebra cu portocale