Chec zebra

de laura_n in Prajituri, 26 Mar 2013 | 18627 vizualizari

 

Va dau cateva indicii: Miha...dulceata zmeura...chec...nuuuu, nu am mai furat nimic :))))
Bingo, am incercat reteta Mihai de chec de post. Numai ca nu a iesit de post...dar este cel mai delicios chec pe care l-am gustat vreodata. Este delicios, umed, cu gust de zmeura, o bunatate.
Sa mai adaug ca e si foarte simplu de facut? :))
Un chec de nota 20!
Multumesc Miha >:d

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si jumate lapte dulce
  • 1 cana zahar brut
  • 2 cani faina
  • 1/2 cana ulei floarea soarelui
  • 3 lg cacao
  • 4 lg dulceata zmeura ( sa fieeee)
  • 1 plic praf de copt
  • 4 lg nuca cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra:

Intr-un castron, am pus in ordine 1 cana lapte, uleiul, zaharul si am amestecat bine cu un tel.


Am adaugat faina cu praful de copt, si am incorporat bine. Eu am adaugat inca o jumatate de cana lapte.


Am impartit compozitia obtinuta in doua. Intr-una, am pus cacao si delicioasa dulceata de zmeura, iar in cealalta nuca de cocos.


Intr-o forma de copt chec, am turnat cate doua linguri din fiecare compozitie, alternativ.


Am dat la cuptor checul si l-am lasat cam 60 min. A capatat o crestatura frumoasa deasupra.


Este absolut delicios!

 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 7-8 lei

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (72)

Ligia Bxl 1

28.01.2014, 17:14

asta e fara oualelele? ))

mihaelar63 1

28.01.2014, 22:20

BIne ca-l vad si eu acum Dar mai bine mai tarziu decat niciodata )

DIANA B 1

08.06.2016, 10:39

Fara oua ? ? Si eu cautam un chec zebra(ptr 2 tavi) cu 10 oua :S

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu nuca de cocos si cacao