Musuroi de cartita

de MIUTA in Prajituri, 22 Mai 2011 | 8017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE
  • o cutie de prajitura"Musuroi de cartita"de la Dr.Oetker
  • 50 g margarina(unt)
  • 2 oua
  • 400 ml lapte + 30 ml lapte
  • 3 banane coapte bine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita:

In cutia de prajituri se gasesc trei plicuri:unul cu praful pentru blat,unul pentru crema si unul cu fulgii de ciocolata.


Facem intai blatul amestecand praful maro cu 50 g margarina moale(eu am folosit unt)2 oua si 30 ml de lapte.Se mixeaza bine ingredientele.Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor.Coacem 30 minute la foc mediu.Se face testul cu scobitoarea sa aflam daca s-a copt.Se lasa la racit.Cand este racit blatul se traseaza cu cutitul o linie la un cm fata de margine si scobim mijlocul,sa facem o adancitura in blat.


In scobitura se pune bananele curatate si taiate jumatati in asa fel incat sa umplem bine spatiul.


Crema se face cu praful de crema si 400 ml lapte.Mixam ingredientele iar la sfarsit punem fulgii de ciocolata si amestecam cu o spatula.Punem crema peste banane.


Peste crema punem miezul de blat sfaramitat si apasam usor cu mana sa se lipeasca de crema.Se da la frigider o ora.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

babi5 1

01.10.2013, 12:15

Alina26 1

01.10.2013, 15:09

ce buna trebuie sa fie!!!!!

monik80 1

19.03.2015, 12:41

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti simpli