Cheesecake cu ciocolata

de laura_n in Torturi, 23 Mar 2013 | 6666 vizualizari

 

Nu aduce nimic nou aceasta reteta, este un desert obisnuit, nu am intentionat sa postez aceasta tarta cu branza, nici macar sa o fotografiez, dar m-am gandit ca poate unora le place ciocolata...:P:))))
A fost un cadou dulce pt cumnatul meu innebunit dupa cheesecake.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti cu cacao
  • 200 gr unt
  • o mana fructe goji (dau un gust tare bun)
  • 3 lg. zahar brut
  • 400 gr crema branza grasa
  • 100 gr mascarpone
  • 2 oua
  • 5 lg. zahar brut
  • 3-4 linguri lapte condensat
  • fulgi cioco
  • praline
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata:

In vasul de la robotelul de tocat, am pus biscuitii, zaharul si fructele de goji si le-am maruntit. Untul topit l-am turnat peste biscuiti si am amestecat cat sa iasa ca o pasta mai farimicioasa.


Intr-o forma de copt, am presat compozitia de biscuiti, avand grija sa formez si o margine inalta. Am dat la cuptor cam 7 -10 min, timp in care am pregatit compozitia de branza.


Crema de branza cu mascarpone, zaharul si ouale le-am mixat bine, bine, am adaugat si cateva linguri de lapte condensat.


Am scos blatul de biscuiti din cuptor, am pus cateva praline si apoi am turnat compozitia peste blat si am dat din nou la cuptor pentru vreo 40 minute.


Dupa ce s-a copt tarta, am scos-o din cuptor si am lasat-o la racit. Dupa ce s-a racit de tot, am ras ciocolata pe toata suprafata si am mai asezat cateva praline.


Cred ca a iesit buna! Pralinele din interior s-au topit usor.

 

TIPS-URI

1

ingredientele au costat aproximativ 50 lei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Micutza Luana 1

24.03.2013, 16:00

alba_zori 1

25.03.2013, 12:11

Super super super de tot!

diana_k 1

26.03.2013, 09:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata alba si ricotta