Cheesecake cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 13 Oct 2015 | 3009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 g biscuiti obisnuiti
  • 150 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Crema 1
  • 300 g crema de branza
  • 200 g frisca
  • 1 ciocolata alba
  • 1 plic gelatina
  • zahar vanilat
  • Crema 2
  • 300g branza de vaci cremoasa
  • 300 g smantana
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 20 g unt
  • 1 plic gelatina
  • Decor
  • cirese
  • struguri
  • 1 plic gelatina
  • 100 ml sirop capsuni
  • 200 ml compot de struguri
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata:

Blat-maruntim biscuiti(cu ajutorul robotului)adaugam zaharul,zaharul vanilat,amestecam bine dupa care adaugam untul topit impreuna cu ciocolata si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Intr-o tava cu pereti detasabili adaugam biscuiti si cu o lingura pasam bine pana devine un blat compact.Dam la rece pana pregatim crema

Crema 1-Intr-un vas adaugam 100 ml frisca impreuna cu ciocolata rupta bucati,punem pe foc amestecand continuu pana ce se topeste ciocolata,lasam sa se raceasca.Cand sa racit mixam impreuna cu frisca ramasa,

Mixam creama de branza cu zaharul vanilat,adaugam frisca si amestecam pana ce se omogenizeaza.adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic si amestecam bine,

Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la rece pana pregatim crema a 2

Crema 2-Topim ciocolata impreuna cu untul avand grija sa nu fiarba,

Mixam smantana impreuna cu zaharul pudra dupa care adaugam branza de vaci(scursa bine de zeama)ciocolata si amestecam bine pana ce se omogenizeaza,la final adaugam gelatina hidratata conform instructiunilor de pe plic.

Turnam crema in tava peste crema alba,adaugam cirese si struguri.dam la frigider 30 min.

Amestecam siropul cu compotul si adaugam  gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic,

Turnam deasupra siropul peste fructe si dam la rece cateva ore(peste noapte)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata neagra Kandia pentru prajituri, 50% cacao superioara cu origine Ghana