Cheesecake cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 13 Oct 2015 | 1075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 g biscuiti obisnuiti
  • 150 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Crema 1
  • 300 g crema de branza
  • 200 g frisca
  • 1 ciocolata alba
  • 1 plic gelatina
  • zahar vanilat
  • Crema 2
  • 300g branza de vaci cremoasa
  • 300 g smantana
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 20 g unt
  • 1 plic gelatina
  • Decor
  • cirese
  • struguri
  • 1 plic gelatina
  • 100 ml sirop capsuni
  • 200 ml compot de struguri
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata:

Blat-maruntim biscuiti(cu ajutorul robotului)adaugam zaharul,zaharul vanilat,amestecam bine dupa care adaugam untul topit impreuna cu ciocolata si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.


Intr-o tava cu pereti detasabili adaugam biscuiti si cu o lingura pasam bine pana devine un blat compact.Dam la rece pana pregatim crema


Crema 1-Intr-un vas adaugam 100 ml frisca impreuna cu ciocolata rupta bucati,punem pe foc amestecand continuu pana ce se topeste ciocolata,lasam sa se raceasca.Cand sa racit mixam impreuna cu frisca ramasa,


Mixam creama de branza cu zaharul vanilat,adaugam frisca si amestecam pana ce se omogenizeaza.adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic si amestecam bine,


Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la rece pana pregatim crema a 2


Crema 2-Topim ciocolata impreuna cu untul avand grija sa nu fiarba,


Mixam smantana impreuna cu zaharul pudra dupa care adaugam branza de vaci(scursa bine de zeama)ciocolata si amestecam bine pana ce se omogenizeaza,la final adaugam gelatina hidratata conform instructiunilor de pe plic.


Turnam crema in tava peste crema alba,adaugam cirese si struguri.dam la frigider 30 min.


Amestecam siropul cu compotul si adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic,


Turnam deasupra siropul peste fructe si dam la rece cateva ore(peste noapte)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Aletta 1

13.10.2015, 22:21

Foarte frumos

Lau 1

14.10.2015, 07:49

Rocsi 1

14.10.2015, 20:16

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu mandarine si ciocolata