Cheesecake cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 13 Oct 2015 | 1023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 g biscuiti obisnuiti
  • 150 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Crema 1
  • 300 g crema de branza
  • 200 g frisca
  • 1 ciocolata alba
  • 1 plic gelatina
  • zahar vanilat
  • Crema 2
  • 300g branza de vaci cremoasa
  • 300 g smantana
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 20 g unt
  • 1 plic gelatina
  • Decor
  • cirese
  • struguri
  • 1 plic gelatina
  • 100 ml sirop capsuni
  • 200 ml compot de struguri
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata:

Blat-maruntim biscuiti(cu ajutorul robotului)adaugam zaharul,zaharul vanilat,amestecam bine dupa care adaugam untul topit impreuna cu ciocolata si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.


Intr-o tava cu pereti detasabili adaugam biscuiti si cu o lingura pasam bine pana devine un blat compact.Dam la rece pana pregatim crema


Crema 1-Intr-un vas adaugam 100 ml frisca impreuna cu ciocolata rupta bucati,punem pe foc amestecand continuu pana ce se topeste ciocolata,lasam sa se raceasca.Cand sa racit mixam impreuna cu frisca ramasa,


Mixam creama de branza cu zaharul vanilat,adaugam frisca si amestecam pana ce se omogenizeaza.adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic si amestecam bine,


Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la rece pana pregatim crema a 2


Crema 2-Topim ciocolata impreuna cu untul avand grija sa nu fiarba,


Mixam smantana impreuna cu zaharul pudra dupa care adaugam branza de vaci(scursa bine de zeama)ciocolata si amestecam bine pana ce se omogenizeaza,la final adaugam gelatina hidratata conform instructiunilor de pe plic.


Turnam crema in tava peste crema alba,adaugam cirese si struguri.dam la frigider 30 min.


Amestecam siropul cu compotul si adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic,


Turnam deasupra siropul peste fructe si dam la rece cateva ore(peste noapte)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Aletta 1

13.10.2015, 22:21

Foarte frumos

Lau 1

14.10.2015, 07:49

Rocsi 1

14.10.2015, 20:16

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32