Cheesecake cu ciocolata si zmeura

de Anamaria Cook in Prajituri, 17 Mai 2012 | 7298 vizualizari

 

A fost prima oara cand am facut cheesecake, cum aici gasesti peste tot am tot amanat sa fac una de casa. A fost atat de usor de preparat si atat de gustoasa incat promit sa nu mai cumpar niciodata :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g crema de branza(eu am folosit Philadelphia)
  • 180 g biscuiti digestivi
  • 75 g unt topit
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 200 g frisca lichida
  • 75 g zahar
  • 150 g zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata si zmeura:

Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdroitii cu un facalet, cat de fin puteti.


Adaugati untul topit si amestecati bine avand grija sa nu lasati nici un biscuite uscat.


Puneti biscuitii intr-o forma de prajitura rotunda cu baza detatsabila (pentru a putea scoate prajitura usor fara ai strica forma) si presati cu o lingura.


Intr-un bol incapator puneti crema de branza, zaharul si frisca lichida si mixati la viteza mica.


 Adaugati zmeura peste crema si amestecati usor sa nu se zdrobeasca.


Topiti ciocolata in cuptorul cu microunde sau pe baie de aburi si adaugati-o peste crema de branza, amestecati de cateva ori fara a incorpora total ciocolata in crema.


Turnati amestecul peste biscuiti si puneti la frigider pentru cel putin 2 ore.


Cand crema sa inchegat taiati felii, pudrati cu zahar sau cu ciocolata rasa(optional) si gata de servit.


POFTA BUNA!!!


 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Anamaria Cook 1

12.03.2013, 19:45

Nico cu cea mai mare placere, si ma bucur nesspus de mult ca ti-a placut.

Aurelia 07_07 1

30.08.2013, 14:20

babi5 1

14.12.2014, 14:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu zmeura