Cheesecake cu iaurt si mure

de ralu_ca in Prajituri, 27 Dec 2014 | 3912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 300 g biscuiti
  • 100 g unt
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • umplutura:
  • 500 g iaurt
  • 100 g zahar pudra
  • 350 g mure
  • 10 g gelatina
  • decor:
  • mure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu iaurt si mure:

Biscuitii zdrobiti se amesteca cu untul topit si ghimbirul pudra. Intr-o tava detasabila, se toarna compozitia formata si se uniformizeaza. Cu ajutorul unui linguri se apasa deasupra pentru a forma un blat compact. Tava se da la frigider. Gelatina se pune la inmuiat in cca 50ml apa.


Iaurtul l-am amestecat cu zaharul pudra si murele. Cu o furculita se zdrobesc murele, ca sa obtinem o culoare mov, frumoasa. Deasupra turnam gelatina, nu inainte de a dizolva la bain marie. Amestecam si turnam peste blatul de biscuiti. Apoi aranjam murele deasupra si dam iar la frigider pentru 2-3 ore.


Avem un desert rapid, foarte usor de preparat.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu iaurt si mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lia_ 1

28.12.2014, 14:08

pfff...ce pofta mi-ai facut

Corinuta 1

30.12.2014, 23:30

Superb cheesecake! Minunata combinatia!

Ade200 1

21.04.2015, 12:21

E fain tortul, doar denumirea ar trebui schimbată pentru că nu are brânză!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu afine fara coacere