Cheesecake cu zmeura si bomboane Raffaello

de butoiaurora76 in Torturi, 18 Aug 2013 | 3333 vizualizari

 

Un desert de vara delicios si foarte usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de cate 250 g fiecare de branza 70% grasime
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar
  • 1 zahar vanilat
  • o ciocolata cu lapte
  • 230 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt
  • 700 g zmeura
  • bomboane Raffaello
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura si bomboane Raffaello:

Se maruntesc biscuitii si se framanta cu untul topit. Se tapeteaza cu acest aluat forma de tort detasabila.


Se amesteca crema de branza cu zaharul, zaharul vanilat si frisca lichida la mixer. Apoi se adauga zmeura amestecand usor cu lingura. Se topeste ciocolata si se amesteca si ea in crema de branza. Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti si se da la frigider pentru cateva ore.


Se orneaza cu zmeura , ciocolata alba si amaruie rasa si bomboane Raffaello.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura si bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

19.08.2013, 14:47

Excelent

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:02

mihaelar63 1

24.06.2015, 21:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100