Cheesecake cu zmeura si bomboane Raffaello

de butoiaurora76 in Torturi, 18 Aug 2013 | 3153 vizualizari

 

Un desert de vara delicios si foarte usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de cate 250 g fiecare de branza 70% grasime
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar
  • 1 zahar vanilat
  • o ciocolata cu lapte
  • 230 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt
  • 700 g zmeura
  • bomboane Raffaello
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura si bomboane Raffaello:

Se maruntesc biscuitii si se framanta cu untul topit. Se tapeteaza cu acest aluat forma de tort detasabila.


Se amesteca crema de branza cu zaharul, zaharul vanilat si frisca lichida la mixer. Apoi se adauga zmeura amestecand usor cu lingura. Se topeste ciocolata si se amesteca si ea in crema de branza. Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti si se da la frigider pentru cateva ore.


Se orneaza cu zmeura , ciocolata alba si amaruie rasa si bomboane Raffaello.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura si bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

diaconta 1

19.08.2013, 14:47

Excelent

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:02

mihaelar63 1

24.06.2015, 21:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!