Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ubulika in Porc, 24 Iul 2011 | 4334 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: chiftele, carne tocata, ou, retete Porc
Se amesteca toate cu mentiunea ca franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine si se adauga doar miezul, la compozitie.
Usturoiul se toaca marunt si ceapa se caleste.
Se modeleaza ,se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
de cristeena20 6
de mihaelar63 9
de katty 7
mamaieelena 1
super
gaby_gabytza 1
foarte bune
abstract01 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Adele 5
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 19:32
de vasimur 4
la 10:55
de - Andreea - 7
ieri la 18:46
de gaby_duceag 8
pe 25.09 la 17:37
pe 20.09 la 17:35
6 comentarii
3 comentarii
de laura_n 7
2 comentarii
4 voturi
2 voturi
1 voturi
Constelatialeu
vasimur
MotanLaOale
kirioana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
1465 puncte
Rocsi 9
1023 puncte
Gherca Daniela 6
1000 puncte
- Andreea - 7
524 puncte
mihaelar63 9
515 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Oana 9
de laura_n 6
de Tuxedo 1
de T I M E A 7
de miremirc 3
de oanapl 6
de Bucataras 6
de Merisor 9
de Panacris 9
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!