Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ubulika in Porc, 24 Iul 2011 | 3736 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: chiftele, carne tocata, ou, retete Porc
Se amesteca toate cu mentiunea ca franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine si se adauga doar miezul, la compozitie.
Usturoiul se toaca marunt si ceapa se caleste.
Se modeleaza ,se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
de Gherca Daniela 6
de Rahela Velicu 6
de ianculubita 6
de Sim0na 3
mamaieelena 1
super
gaby_gabytza 1
foarte bune
abstract01 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de RODIMUR 8
de mirela0911 8
de oanapl 7
de Adele 5
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Catalina L 7
la 16:58
la 16:48
la 16:37
de Rocsi 9
ieri la 11:34
pe 15.05 la 16:32
14 comentarii
de dantes 5
13 comentarii
11 comentarii
9 comentarii
13 voturi
10 voturi
9 voturi
8 voturi
RODIMUR
LeBlogPiquant 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
3564 puncte
Constelatialeu 9
1651 puncte
dantes 5
1646 puncte
Bya Ralu 9
1303 puncte
mirela0911 8
1250 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Oana 9
de laura_n 6
de Tuxedo 1
de T I M E A 7
de miremirc 3
de oanapl 6
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Panacris 9
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!