Chiftele cu sos de rosii

de dantes in Porc, 22 Mai 2014 | 1540 vizualizari

 

Se pot servi linga cartofi piure,paste s-au orez

 

INGREDIENTE

  • Pentru Chiftele
  • 500 g carne de porc
  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 100 ml. ulei
  • sare,piper
  • Pentru sosul de rosii
  • 30 ml.ulei
  • 2 linguri de faina
  • 3 linguri de pasta de rosii
  • 1 lingura zahar
  • 2 foi de dafin
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu sos de rosii:

Pentru chiftele tocam carnea impreuna cu usturoiul si feliile de paine inmuiate in apa sau lapte si scurse bine,aceasta compozitie o amestecam bine cu doua oua crude si condimentam dupa gust cu sare si piper.Cu mainile ude formam chiftelutele si le prajim in ulei incins.

Pentru sosul de rosii intr-un vas punem la incalzit uleiul, adaugam faina si o lasam sa se rumeneasca putin apoi adaugam pasta de rosii,zaharul,foile de dafin si putina sare,deasupra turnam o ceasca de apa si amestecam incontinu pentru a nu se forma cocoloase pana cand ajungem la consistenta dorita,daca este necesar mai putem adauga apa.

 

TIPS-URI

1

chiftele

2

sos

3

rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

22.05.2014, 20:37

bun

Rocsi

Rocsi 1

22.05.2014, 20:51

Ce bune si gustoase!

mihaelar63

mihaelar63 1

24.05.2014, 12:06

Ce buna idee !!! De mult timp nu am mai facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!