Chiftele de legume la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2016 | 5899 vizualizari

 

M-am inspirat din  reteta Timeei

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 cartofi potriviti
  • 4 linguri pesmet
  • 2 linguri de susan
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de legume la cuptor:

Dovlecelul zucchini il spalam bine si il dam pe razatoarea mare,lasam deoparte sa isi lase zeama, la fel si cartofii.

Ceapa se toaca marunt, morcovul il dam pe razatoarea mare.

Stoarcem bine dovlecelul si cartofii, punem condimentele, oul si 2 linguri de pesmet si amestecam bine.

Se formeaza bilute si se trec in pesmet amestecat cu susan.

Se pun intr-o tava cu hartie de copt.

Se dau la cuptor pentru 30-40 minute, intre timp se intorc si pe cealalta parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Catalina L 1

27.08.2016, 16:40

ce bune

Bya Ralu 1

27.08.2016, 19:49

multumesc

mirela0911 1

03.09.2016, 19:51

Tare bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi natur