Chiftele de zucchini cu ricotta

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2014 | 1983 vizualizari

 

Imi mai ramasese din compozitia de ricotta de la clatite si am folosit-o la chiftelute care au iesit delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri de ricotta cu marar si boia dulce
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de zucchini cu ricotta:

Dovlecelul -zucchini se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja.


Morcovul se curata de coaja si se da pe razatoare.


Ceapa o taiem cat mai marunt,amestecam cu dovlecelul si morcovul.


Se pune oul,faina,ricotta si condimetele si se amesteca pana se omogenizeaza ingredientele.


Se ia cu o lingura din compozitie si se pun la prajit in ulei incins.


Se scot pe un servet de hartie.


Se servesc atat calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de zucchini cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

28.09.2014, 06:46

Clau

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:14

arata super bine

Bya Ralu 1

07.10.2014, 15:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Insulite de dovlecei