Ciuperci aperitiv la tigaie

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2016 | 4940 vizualizari

 

Cum sa nu-ti placa ciupercile ? Sunt gustoase , hranitoare si usor de preparat !!! http://www.clicksanatate.ro/Inlocuiti-carnea-cu-ciupercile_0_1025.html
 Regret ca am avut doar cateva in frigider. Dar bune au fost oricum. Excesele nu sunt indicate :D
 

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci champignon potrivite
  • 6 feliute subtiri de salam uscat [ 50 gr]
  • 2 felii cascaval Edam [50 gr ]
  • 50 gr cas vaca [ de tara ]
  • 50 gr rosii uscate, cu seminte de floarea soarelui - in ulei de masline
  • patrunjel verde tocat
  • pudra de nucsoara
  • seminte de chimen negru
  • spray cu ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci aperitiv la tigaie:

  1. Am limpezit prin jet de apa ciupercile si le-am lasat sa se scurga.
  2. Am taiat felii rosiile uscate.
  3. Am portionat cascavalul.
  4. Se pun ciupercile intr-o tigaie ne-aderenta, se pudreaza cu nucsoara si se pulverizeaza putin ulei .
  5. In fiecare ciuperca se distribuie o bucatica de cas de vaca, rosii uscate si patrunjel verde.
  6. Se aseaza deasupra o feliuta de cascaval care se incrsteaza. In increstatura se introduce feliuta de salam uscat.
  7. Pulverizati ulei.
  8. Puneti un capac si lasati 5-8 minute sa se gateasca.
  9. La servire se decoreaza cu seminte de chimen negru, patrunjel verde .
  10.  Pofta Buna !!!

TIPS-URI

1

Eu le-ampregatit in tigaia Tefal wok buna la toate !

2

Ciupercile sunt gustoase atat calde cat si reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci aperitiv la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

21.01.2016, 00:17

Ela , nu m-am obosit prea mult . Au fost asa de o gustarica

mihaelar63 1

23.01.2016, 00:07

Catalina au fost deosebit de gustoase

mihaelar63 1

23.01.2016, 00:08

Rocsi ,manopera putina , savoare maxima

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coronita aperitiv