Chiftelute cu carne si ciuperci

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2010 | 3040 vizualizari

 

bunute

 

INGREDIENTE

  • carne tocata amestec 300 gr
  • usturoi 3 catei
  • ciuperci chompignion 4 bucati mai marisoare
  • 1 ou
  • sare ,piper
  • pesmet
  • 2 lingurite de pasta de ardei
  • cascaval 50 de gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu carne si ciuperci:

Se toaca marunt ciupercile si coditele,se adauga carnea tocata,usturoi,pasta de ardei,oul,cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mici,piper,sare si pesmet.

Se amesteca toate si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

Miha 1

29.03.2010, 16:03

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!