Chiftelute de avocado si cartofi

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2016 | 1448 vizualizari

 



Inca o reteta cu avocado... :) Urmeaza si fursecurile cu avocado. Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la RuxyRux.

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado copt
  • o lamaie
  • 5-6 cartofi
  • 300 g branzeturi: specialitate branza capra cu menta si chia,cascaval afumat si telemea vaca
  • cca. 200 g pesmet
  • 1 ou
  • fulgi chili dupa gust
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • 2 frunze dafin
  • 2 catei usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de avocado si cartofi:



Punem cartofii taiati cubulete la fiert in apa cu sare, frunzele de dafin si usturoiul. Cand sunt fierti, indepartam frunzele de dafin si ii punem la scurs. Intre timp, taiem avocado in doua, scoatem samburele, il curatam de coaja si il dam la robot cu zeama de la o lamaie. Radem cascavalul, iar branza de capra si telemeaua de vaca le pasam la robot impreuna cu smantana. Dupa ce s-au scurs cartofii, ii pasam ca pentru piure, adaugam pasta de avocado, cascavalul ras, pasta de branza si amestecam bine. Punem oul, 100 g de pesmet, asezonam cu sare si fulgi de chili si mai amestecam odata. Formam chiftelutele, le dam prin restul de pesmet si le prajim in ulei incins. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

varianta light: le dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de avocado si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

16.11.2016, 10:35

Pentru mine o combinatie inedita

dantes 1

16.11.2016, 13:24

Interesante!

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Burrito vegetarian, de post
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor