Chiftelute de dovlecei cu susan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2013 | 8042 vizualizari

 

au iesit foarte bune in combinatia asta

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingura de susan
  • sare/piper/ghimbir
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu susan:

Dovlecelul se curata de coaja si de seminte.


Se da pe razatoarea mare si se lasa putin deoparte.Cand si-a lasat zeama se stoarce bine si se pune in alt castron.


Se adauga oul,patrunjelul tocat marunt,faina si susanul si se amesteca bine.


Cu o lingura se pune aluat in tigaie in forma de chiftelute.


Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie.


Eu am servit cu mujdei de usturoi cu marar.

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocuii patrunjelul cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Bya Ralu 1

21.07.2013, 23:23

iri_iri 1

19.08.2013, 12:40

interesanta ideea cu susan

Bya Ralu 1

19.08.2013, 13:37

sunt tare bune iri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu branza si marar