Chiftelute de naut

de yammy in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 6152 vizualizari

 

Inedite, gustoase ...

 

INGREDIENTE

  • 3 cani naut fiert
  • 5 oua
  • 1 cana faina
  •  jumate cana susan
  • 1 felie paine muiata
  • sare
  • 1 cana fulgi de ovaz muiati in apa fierbine
  • condimente pt chiftele
  • jumate de lingurita bicarbonat
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de naut:

-Nautul se lasa la muiat de seara pe dimineata. A doua zi se pune la fiert in apa cu sare si vegeta

-se zdrobeste nautu cu furculita ca sa ramana bucatele mai mari

-toate ingredientele se pun intr-un vas incapator si se amesteca bine

-se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

RETETA RECOMANDATA
Hummus (pasta de naut)