Churros

de Anett in Dulciuri, 4 Aug 2014 | 2078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2.5 dl apa
  • 3 linguri zahar
  • sare
  • 80 gr unt
  • 150 gr faina
  • 2 ou
  • esenta de vanilie
  • 2 dl ulei pentru prajit
  • 3 dl budinca de ciocolata
  • 50 gr zahar
  • scortisoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Churros:

Intr-un vas se toarna apa, zaharul, untul si sarea si punem la foc mic. Cand se fierbe adaugam faina si amestecam pana nu vom avea cocoloase. Oprim focul si lasam sa se raceasca.


Adaugam oule, esenta de vanilie si cu ajutorul mixerului facem un aluat omogen.


Amestecam zaharul cu scortisoara. Punem aluatul intr-o punga, si taiem un colti a acestuia. Daca uleiul este incins, cu grija apasam felii de aluat circa 5-10 cm.


Se coc repede, cand sunt gata, le trecem peste mixul de zahar si scortisoara.


Servim calde impreuna cu budinca de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Churros" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Pushaa 1

05.08.2014, 11:09

Panacris 1

13.08.2014, 16:39

Renataedina 1

27.01.2016, 19:16

Ce bun a fost!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Churros mexicanos