Ciorba aita dreasa cu ou si smantana

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 15 Apr 2010 | 9755 vizualizari

 

e preferata mea

 

INGREDIENTE

  • 4-5 aripi de pui
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel 
  • 3 fire de usturoi verde(se poate si uscat)
  • 1/2 telina radacina(eu nu am avut dar da gust bun)
  • 2 -3 cani de bors
  • 1 cutie de smantana
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare
  • delikat -optional
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba aita dreasa cu ou si smantana:

Se curata zarzavaturile morcovul,patrujelul si telina(telina eu nu am pus si patrunjel numai jumatate ca nu mai am) usturoiul verde si se toca sau se taie marunt apoi se calesc in putin ulei de masline apoi se pune apa ,sare si delikat(1-2 lingurite)aripile de pui taiate si se lasa sa fiarba bine


Aripile de pui in prealabil se pot pune sa dea cateva clocote separat si sa se spumeze si apoi se pun peste zarzavaturi.


Cand sant fierte se pun 4-5 linguri de orez spalat bine si se mai lasa sa fiarba putin intre timp eu pun si cele 2 albusurile( galbenusurile le fac cu smantana) in ciorba (asa ca zdrentele) apoi se pune borsul si mai lasam sa dea 2-clocote si stingem focu


Dupa ce sa stamparat putin se pune galbenusurile cu smantana si patrunjel verde


pofta buna mie imi place tare mult cu mamaliguta calda

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba aita dreasa cu ou si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

nadina73 1

16.04.2010, 11:08

danuta ce faci ma faci sa hai ma ca tu esti grozava la bucatarie si eu cate am invatat de la tine

bita 1

16.04.2010, 19:24

ei ce bine arata ,tare fain cu piscos merge?

moliax 1

05.04.2011, 11:12

fara delikat nu ar fi mai sanatoasa? de ce tot tindeti sa-l adaugati in mancaruri, doamnelor?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti