Ciorba cu carne de porc

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 4 Mar 2012 | 2751 vizualizari

 

Nu sariti cu totii cu gura pe mine! :) Stiu ca suntem in post, insa cum nu ma pot conforma, iar poftele ies la iveala uneori, am cedat :D drept dovada nici nu am asteptat sa se raceasca nitel, pozele fiind facute cand ciorbita era inca foarte fierbinte ;))

 

INGREDIENTE

  •     1/2 kg carne de porc (cu os este si mai gustoasa)
  •     o canuta cu suc de rosii
  •     radacina de telina si pastarnac
  •     1 morcov,
  •     1 ardei capia,
  •     2-3 cepe albe
  •     1 ceapa rosie
  •     2-3 cartofi taiati cubulete
  •     patrunjel verde
  •     tarhon proaspat   
  •     sare dupa gust
  •     1 l bors
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc:

Spalam carnea in apa rece, atat cat apa sa ramana curata, si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o paleta spuma formata. Intre timp, curatam legumele, le spalam si le tocam. Cand carnea a fiert suficient, adaugam legumele si mai apoi, cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute. Urmeaza sucul de rosii si condimentele - sarea si tarhonul, dupa gust. In final adaugam borsul si lasam sa mai fiarba 10-15 minute impreuna, cat sa dea in clocot. Se presara patrunjelul tocat marunt dupa ce am luat ciorba de pe foc. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Uleiul nu este necesar deoarece carnea va lasa suficienta grasime

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Dya Daniela Andrei 1

05.03.2012, 16:36

va multumesc!

mihaelar63 1

16.05.2013, 12:03

Abia acum dupa ce ti-am vazut pagina Fb am avuto relevatie Daca nu ar fi alta vesela si fundal as zice ca eu le-am preparat . Aceleasi culori , preparate .

Dya Daniela Andrei 1

16.05.2013, 13:21

E de bine sau de rau?!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba bunicii (cu tarhon)