Ciorba cu moare (zeama de varza)

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 7653 vizualizari

 

foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina partunjel
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de mazare boabe
  •  1/2 de brocoli mai mic
  • 1/2 de conopida
  • 1-2 cartofi mici
  • fasole verde rotunda cateva pastai-optional
  • 1 litru zeama de varza (moare)
  • 1 lingura de delicat
  • putin sare
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu moare (zeama de varza):

se curata radacinoasele si se taie cubulete, la fel si ardeiul rosu, apoi se calesc in putin ulei de masline 3-4 minute


Intr-o oala se pun 4 litri de apa si ceapa cu delicatul sa fiarba,dupa care se adauga radacinoasele calite .Se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna ,apoi se pun conopida, brocoli taiate in bucatele mici,dupa care cartoful,fasolea verde si mazarea.


Se mai lasa sa fiarba putin apoi se pune moarea (zeama de varza) se mai da un clocot si apoi se pune patrunjel taiat marunt.Daca nu o faceti de post se poate servi cu smantana.


E o ciorba forte buna si sanatoasa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu moare (zeama de varza)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (1)

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 07:58

delicioasa aceasta ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv cartofi in crusta de malai
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare