Ciorbă cu perişoare

de diaconta in Ciorbe, 7 Dec 2011 | 2342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne de porc
  • 100 gr orez
  • O ceapa mica
  • Un ou
  • Boia de ardei
  • Morcovi
  • Patrunjel radacina
  • Gulie
  • Telina radacina
  • Sare,piper
  • ulei
  • Patrunjel verde,marar si leustean
  • Smantana pentru servit(la noi e obligatorie)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă cu perişoare:

Curatam zarzavaturile si le taiem cuburi sau rondele.Le calim in putin ulei,punem putina boia de ardei,adaugam apa si lasam sa fiarba.Punem si putina sare in apa.


Intre timp pregatim perisoarele. Tocam carnea.Spalam orezul si-l scurgem de apa.Ceapa o curatam si o taiem marunt.


Intr-o craticioara punem putin ulei si calim ceapa,apoi adaugam carnea si o mai lasam sa se prajeasca si ea putin.Condimentam,luam cratita de pe foc si adaugam orezul si oul batut.Omogenizam bine compozitia.


Cand zarzavatul este fiert de jumatate,formam perisoare din amestecul de carne.Nu trebuie sa fie prea mari,deoarece orezul se va „umfla”.Punem si perisoarele sa fiarba.Cand sunt fierte si perisoarele,adaugam verdeata si oprim focul.


Servim cu multa smantana , ardei iute si foarte multa ….pofta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă cu perişoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

08.12.2011, 14:32

krinakrina 1

29.12.2011, 19:24

salivez...este ciorba noastra preferata, nu ne saturam niciodata de ea...buuuuuna

diaconta 1

29.12.2011, 19:29

Krina si noua ne place mult,de altfel cam orice ciorba cu mult zarzavat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec