Ciorba de ardei umpluti

de Angelina_Elena in Ciorbe, 1 Iul 2014 | 16488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne tocata (eu am folosit 200 g carne de curcan si 200 g carne de vita)
  • 1 ceasca si 1/2 orez
  • 8 ardei pentru umplut
  • 3, 4 l apa
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei kapia
  • 2 linguri faina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti:

Spalam ardeii, ii curatam de vene, de seminte si ii lasam de-o parte.


Curatam morcovul si ceapa. Morcovul il dam pe razatoare iar ceapa o taiem marunt.


Punem ceapa la calit, apoi adaugam morcovul, lasam sa se caleasca usor si la final adaugam pasta de ardei.


Dupa ce s-au calit legumele, adaugam orezul, sare dupa gust si putin piper.


Amestecam bine apoi luam vasul de pe foc, adaugam carnea, oul si amestecam bine.


Cu aceasta compozitie umplem ardeii.


Intr-o oala se punem 3 litri de apa la fiert. Cand apa incepe sa fiarba punem ardeii, sare dupa gust si lasam sa fiarba 30-35 de minute.


Ne apucam sa facem dirijala. Intr-o tigaie punem putin ulei iar dupa ce s-a incalzit adaugam faina si lasam sa se “prajesca” putin, apoi adaugam bulionul si 2 cani de apa (400 ml).


Lasam sa fiarba putin, apoi adaugam compozitia in oala peste ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute.


Putem acri ciorbita cu bors, putem adaugam verdeata si smantana.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

dantes 1

02.07.2014, 08:47

Buna!

mihaelar63 1

02.07.2014, 10:14

Buna idee , chiar nu am preparat inca

elucubratiiculinare 1

02.07.2014, 10:25

tentanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de raci oltenesti