Ciorba de burta

de marcela1979 in Ciorbe, 20 Oct 2010 | 7201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oase de vita cu maduva
  • 1kg de burta de vita
  • 1 kg de morcovi
  • o telina mica
  • vegeta
  • 4 oua
  • piper
  • usturoi
  • ardei iute
  • smantana 1 kg
  • ulei
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Se spala bine oasele si se pun la fiert in oala cu apa.se spumuiesc,apoi se adauga burta taiata fideluta. Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare si se pune la calit in ulei. Se scot oasele si se curata de eventuala carnita care se pune inapoi in oala. Cand burta si carnita sunt aproape fierte se adauga zarzavatul calit si se lasa sa fiarba.

Intre timp se curata si se piseaza usturoiul,se taie ardeiul iute marunt. Usturoiul pisat se pune in oala si ardeiul iute  la fel . Se pune vegeta si piper dupa gust. Se bat 4 galbenusuri cu smantana, albusurile eu le am pus in oala cu ciorba, si se toarna din ciorba peste ele apoi se pun in oala cu ciorba.Se mai adauga otet si se mai da un clocot dupa care se stinge focul.Se serveste cu ardei iute,mujdei de usturoi si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

marcela1979 1

23.10.2010, 09:29

serveste nadina

Lizicat 1

04.12.2010, 23:47

Si eu calesc zarzavaturile. In plus mai pun un gogosar sau ardei taiat foarte marunt. Felicitari.... Asa as manca si eu acum...

alinutzika 1

23.09.2011, 15:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe