Ciorba de cocos

de JulyCris in Ciorbe, 8 Mar 2014 | 3648 vizualizari

 

Ador ciorbitele facute din pasari de tara. Asa ca,avand ceva provizii in congelator,m-am pus pe treaba. Un singur inconvenient am...asa greu fierb orataniile din curte.Mai ales daca sunt aproape de pensie. :))

 

INGREDIENTE

  • Un cocos,facut jumate(aripi,spate,gat,etc. Mai bine zis "bucatile pt ciorba")
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • un ardei
  • alte radacinoase(radacina de patrunjel,pastarnac,optional)
  • 2-3 linguri suc concentrat de rosii facut in casa sau rosii in bulion
  • sare
  • o mana fidea
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos:

Carnea se spala si se pune in oala cu apa la fiert. Spumuim bine,punem capacul si lasam sa fiarba la foc mediu. Adaugam apa dupa ce scade. Cand carnea da semne ca incepe sa fiarba(eu am fiert la carnita asta 3 ore jumatate cu totul),adaugam legumele spalate si tocate marunt.Lasam in continuare la fiert,iar spre safrsit adaugam sare sau delikat dupa gust si rosiile. Cand e gata,adaugam fideaua si mai lasam 5 minute. Dam la o parte si punem patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

08.03.2014, 22:14

Ce ciorbita gustoasa

elucubratiiculinare 1

08.03.2014, 22:37

niciodata nu refuz ciorbita

MotanLaOale 1

09.03.2014, 00:02

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cocos