Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh

de aziz in Ciorbe, 22 Ian 2011 | 4031 vizualizari

 

Este delicioasa ,labaneh asta este asa un fel intre brinza si smantina dar acra ;un fel de lapte acru dar de consistenta brinzei de vaca prospata

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2-3 cartofi
  • un morcov
  • jumatate ardei gras rosu
  • jumatate ardei gras galben
  • telina
  • un buchetel doua conopida
  • putin brocoli
  • patrunjel verde
  • ceapa
  • rosii una doua
  • sare piper
  • supa instant
  • 3-4 linguri labaneh
  • o cutie de smantina
  • o mina de fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh:

se taie toate legumele cubulete si se pun la fiert in apa rece.


cind incep sa fiarba se sareaza pipereaza se pune supa instant si se lasa la fiert pina legumele sint moi.


labaneh se desface intr-o cana de apa calda, se adauga smantana si se bate cu telul citeva minute si se adauga in ciorba imediat;


mestecam in oala adaugam fideaua si mai lasam citeva clocote .


adaugam patrunjelul si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

kamy 1

23.01.2011, 19:54

de unde???

aziz 1

24.01.2011, 08:37

kamy de la mine draga ,i-a fa-te incoace te astept cu ea in aeroport

aziz 1

24.01.2011, 08:37

ruxy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare