Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si sfecla rosie

de marcela1979 in Ciorbe, 4 Noi 2013 | 1611 vizualizari

 

reteta preluata din cartica Practic.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc ciolan afumat de porc
  • 200 gr castita proaspata de porc
  • 2 cutii cu fasole boabe fiarta
  • 1 buc ceapa alba
  • 1 buc ardei gras rosu
  • 1 buc patrunjel radacina
  • 4-5 morcovi
  • 2 buc sfecla rosie
  • 1/4 buc telina radacina
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 lingurita de hrean ras
  • sare ,piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si sfecla rosie:

Ciolanul si costita se spala si se taie si se pune la foc intr-o oala cu apa sa fiarba. Se ia spuma ce se formeaza.Intre timp se pregatesc zarzavaturile.Ceapa se curata si se toaca marunt,ardeiul gras se curata de cotor se spala si se toaca si el cubulete.Morcovii,radacina de patrunjel si radacina de telina se curata si se toaca cubulte.Sfecla rosie ,se curata si se taie cubulete sau daca vreti puteti sa o dati pe razatoarea cu ochiuri mari.Cand carnea e aproape fiarta se pun in oala zarzavaturile tocate si se lasa sa fiarba.Fasolea se scurge din conserva si se limpezeste cu apa.Cand toate sunt fierte se adauga fasolea boabe,sare si piper,pasta de rosii,crenguta de cimbru si hreanu ras proaspat.


Se serveste calda cu ceapa rosie si deasupra se mai presara putin cimbru .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

04.11.2013, 11:04

Eu mananc ciorba de sfecla, dar uite ca in combinatie cu fasole si ciolan nu am servit niciodata

laura_n 1

04.11.2013, 13:59

ce buna tre sa fie

mihaelar63 1

11.01.2014, 08:55

Frumoasa culoare mai are de la sfecla Eu am fost incantata cand am facut prima data ciorba ruseasca http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-ruseasca-47183.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de fasole cu ciolan afumat