Ciorba de fasole pastai cu aripi de pui

de Bya Ralu in Ciorbe, 25 Sep 2016 | 915 vizualizari

 

"Ziua cand imi rasfat nevasta" asa vreau sa fiu asteptata cand ma intorc :))

 

INGREDIENTE

  • aripi de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • telina
  • 1/2 kg fasole pastai
  • 2 rosii
  • 1 ou
  • patrunjel proaspat
  • vegeta/piper
  • bors maggi cu legume
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai cu aripi de pui:

Fasolea pastai se curata de capete,se rupe in bucati si se pune intr-un castron cu apa.


Aripiile de pui le punem la fiert in oala de ciorba cam 15 minute.


Morcovul il taiem rondele,ceapa o tocam marunt,iar telina cuburi sau se da pe razatoarea mare si le punem intr-o tigaie cu ulei de masline la calit.


Legumele calite se adauga in oala de ciorba,impreuna cu fasolea pastai.


Se pun condimentele dupa gust si se las ala foc potrivit sa fiarba.


Rosiile se curata de coaja si mixeaza in robotul de bucatarie si se adauga in oala de ciorba.


La sfarsit se bate un ou intr-un bol,iar cu o furculita punem in ciorba sa formam "franjuri".


Cand este gata s epune patrunjelul tocat marunt,se lasa 5 minute acoperit cu un capac dupa care se serveste.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

27.09.2016, 10:49

va multumesc

mihaelar63 1

07.10.2016, 12:01

Bya Ralu 1

17.10.2016, 16:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne si ardei