Ciorba de fasole pastai cu aripi de pui

de Bya Ralu in Ciorbe, 25 Sep 2016 | 870 vizualizari

 

"Ziua cand imi rasfat nevasta" asa vreau sa fiu asteptata cand ma intorc :))

 

INGREDIENTE

  • aripi de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • telina
  • 1/2 kg fasole pastai
  • 2 rosii
  • 1 ou
  • patrunjel proaspat
  • vegeta/piper
  • bors maggi cu legume
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai cu aripi de pui:

Fasolea pastai se curata de capete,se rupe in bucati si se pune intr-un castron cu apa.


Aripiile de pui le punem la fiert in oala de ciorba cam 15 minute.


Morcovul il taiem rondele,ceapa o tocam marunt,iar telina cuburi sau se da pe razatoarea mare si le punem intr-o tigaie cu ulei de masline la calit.


Legumele calite se adauga in oala de ciorba,impreuna cu fasolea pastai.


Se pun condimentele dupa gust si se las ala foc potrivit sa fiarba.


Rosiile se curata de coaja si mixeaza in robotul de bucatarie si se adauga in oala de ciorba.


La sfarsit se bate un ou intr-un bol,iar cu o furculita punem in ciorba sa formam "franjuri".


Cand este gata s epune patrunjelul tocat marunt,se lasa 5 minute acoperit cu un capac dupa care se serveste.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

27.09.2016, 10:49

va multumesc

mihaelar63 1

07.10.2016, 12:01

Bya Ralu 1

17.10.2016, 16:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne si ardei