Ciorba de legume cu galuscute

de mihaelar63 in Ciorbe, 4 Ian 2015 | 4874 vizualizari

 

Intrebarea nu este daca avem ciorba in casa . Exista mereu . Intrebarea este ,, are galuscute ? ''':d

 

INGREDIENTE

  • 1 os de porc
  • 2 morcovi mici
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 1 bucata praz
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute
  • 1 pahar bulion rosii
  • 50 ml ulei
  • sare
  • patrunjel verde
  • pentru galuscute : 4 oua , 1 lingura untura , 6-8 linguri rase faina alba , sare .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu galuscute:

  1. Osul se pune la fiert . Se da un clocot si se arunca apa .
  2. Fierbeti osul in 2-3 l apa .
  3. Legumele se curata , se spala si se toaca cubulete .
  4. Caliti usor legumele in ulei . Sarati .
  5. Adaugati osul si apa in care a fiert .
  6. Fierbeti ciorba 15-20 minute . Incercati consistenta legumelor .
  7.  Daca acestea sunt fierte adugati bulionul de rosii.
  8. Preparati galuscutele . Spargeti seaparat fecare ou pentru a le verifica prospetimea . Bateti ouale cu putina sare . Amestecati-le cu untura si cu faina alba .
  9. Reduceti intensitatea fierberiiciorbei si cu o lingura sau lingurita pe care ati introdus-o in zeama fierbinte , formati galuscute .
  10. Dupa 5 minute de fierbere se toarna deasupra o cana cu apa rece , se pune capacul pe oala si se inchide focul .
  11. Gustati ciorba sa o dregeti cu sare daca este nevoie . Se serveste cu patrunjel verde presarat deasupra .

TIPS-URI

1

Ciorbele se acresc doar spre sfarsitul fierberii .Legumele pot ramanea tari daca aceasta operatiune se face la inceputul prepararii .

2

Cand se pun galuscutele in ciorba pentru a nu se imprastia focul se da la minim[ sa nu clocoteasca zeama puternic ].

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu galuscute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei