Ciorba de perisoare

de cristeena20 in Ciorbe, 14 Noi 2012 | 5460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Perisoare
  • 300 gr carne tocata (dupa preferinta)
  • 1 ou
  • 4 ling orez
  • sare, piper, verdeata(patrunjel, marar)
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel (si alte zarzavaturi)
  • 3 -4 pastai de fasole verde, 1 pumn de mazare verde, cateva buchete de conopida, 1/2 ardei gras, 2 cartofiori, 1/2 nap turcesc, o bucata varza dulce
  • 1 cana smantana
  • 1 galbenus
  • sare, piper, ardei iute, otet, verdeata (marar verde si patrunjel verde)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

1.Pregatim perisoarele: carne tocata , 1 ou, verdeata, sare, piper, orez


2. Razuim radacinoasele si le punem in oala la calit cu putin ulei d emasline. Adaugam fasolea taiata feliute, mazarea, ardeiul taiat cubulete, varza fidea. Adugam apa fierbinte . Lasam sa fiarba, cand da in clocot formam bilute si le introducem in oala. Lasma sa fiarba cca 15 min, si adaugam conopida si cartofii razuiti si ei. Se fierb toate pana legumele sunt fierte bine.


3. Smantana o amestecam cu un galbenus de ou si turnam putin cate putin de supa din oala - turnam continutul peste supa (oala o tragem de pe foc , sa nu se branzeasca smantana in oala). Dam iar in clocot putin, adaugam otet (eu am pus de 2 feluri - de pe muraturi si otet normal de vin alb) Stingem focul si adaugam in oala verdeata tocata fin.


4. Servim cu ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Cristinutsa 1

18.11.2012, 03:05

Arata foarte bine,felicitari. Dar nu prea e dragut,dupa parerea mea,ca la ingrediente ai scris "1 patrunjel si alte zarzavaturi"..nu de alta dar sunt cei mai prostuti,asa ca mine,care nu prea stiu care sunt celelalte zarzavaturi ce se pun in ciorbe.

cristeena20 1

19.11.2012, 11:38

Cristina, prin alte zarzavaturi ma refeream la alte radacinoase cum e telina, pastarnacul, nabul. Eu nu am avut din astea ca nu se gasesc asa ca am folosit doar morcov si nap. La astfel de ciorbe e bun ce ai legume in casa...te joci cu ingredientele si culorile..

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 11:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!